O nama

Firmu Gluck Norm 1996.godine osnovala je grupacija C.H.A. München, u to vrijeme vodeća grupacija za proizvodnju stolarije (PVC, ALU, Drvo i fasade) u Europi, kao 78. firmu u svom sastavu.
Gluck Norm d.o.o. Tešanj pripadao je grupi njemačkih firmi koje već decenijama isporučuju kvalitetne i funkcionalne pojedine elemente, te i kompletne komponente za stanbenu i industrijsku gradnju. Preduzeće Gluck Norm Bosna, kao prvo preduzeće za proizvodnju PVC stolarije na ovim prostorima, osnovano je, da bi moglo podmiriti potrebu za vratima i prozorima u Bosni i Hercegovini.
Svi ponuđeni prozori ne samo da se prilagođavaju svim građevinskim materijalima i svim arhitektonskim idejama, nego ih i podupiru. Dugogodišnje iskustvo sa svim vrstama prozora i bezuvjetna želja da zadovolje mušterije, daju kupcu sigurnost da će kod nas dobiti proizvod njemačke kvalitete, za relativno pristupačno cijenu.
Tehnika, izolacija i sigurnost funkcije su važni kriteriji na koje, uz dizajn, Gluck Norm polaže težište. Plastični prozori od PVC-a firme Gluck Norm dugog su vijeka i jednostavno se njeguju. Nadprosječno su otporni na vanjske vremenske utjecaje. Osim toga pružaju zaštitu protiv buke i zadržavaju toplinu. Ove kvalitete imaju ne samo svi prozori preduzeća Gluck Norm, nego i sav ostali pribor počevši od okova, stakla, roletni, itd.
Odluka za prozore Gluck Norm znači sigurnost, jer iza tog preduzeća stoji tradicija velike njemačke firme građevinskih elemenata C.H.A. München, u kojoj se sjedinjuju kompetencija i specijalno znanje na području izrade prozora i vrata.

Kod nas kupujete kvalitet, a ne samo običan prozor! Gluck Norm Tešanj

IMAGE_262.jpg